Vijf redenen om te shoppen bij de PME outlet

Bij de PME outlet vind je de scherpste aanbiedingen van stoere mannen kleding van topkwaliteit. Eigenlijk is dat al reden genoeg voor een bezoekje aan de Amsterdamse outlet store van het bekende merk PME Legend. Toch zijn er nog wel meer redenen om deze grote outlet eens te bezoeken. Hier volgt een top vijfje:

#1 – Je kan er alles krijgen: Jeans, shirts, overhemden, riemen, schoenen, sweaters, polo´s, sneakers, underwear, leren jassen, en ga zo maar door. Alles op het gebied van mannenmode is te krijgen bij de PME outlet.

#2 – Altijd uitverkoop: Dat is nou het mooie van een outlet, je koopt er alles met korting. Sterker nog, en zijn bijna altijd nog extra kortingen boven op de outlet voordeeltjes. Reken uit je winst.

#3 – Kwaliteit is gegarandeerd: Welk item kleding je ook koopt bij de PME outlet, je bent verzekerd van een topkwaliteit. Keer op keer is bewezen dat kleding van PME Legend lang mee gaat en niet verkleurt.

#4 – Geen fake: Bij de PME outlet wordt alleen kleding van eigen merk verkocht. Je weet dus zeker waar het vandaan komt, en dat het echt is.

#5 – Top dag uit: De outlet is groot, dus je bent wel even bezig om door alle koopjes te spitten. Je kan er alles krijgen, dus je kan in één dag slagen voor alle nieuwe kleding die je zoekt.

PME outlet online

Wat kan je kopen bij de PME outlet?

Zoals we al aangaven, bij de PME outlet kan je werkelijk alles kopen op het gebied van mannenmode. Broeken, schoenen, mutsen, onderbroeken, colberts, sokken, truien, zwembroeken, petten, slippers, en ga zo maar door. De outlet verkoopt drie merken, die allemaal bij hetzelfde moederbedrijf Just Brands horen. Hieronder kort meer over de stijl van deze drie stoere mannen merken.

PME Legend: is een stoer lifestyle merk dat vrijheid, mannelijkheid en avontuur symboliseert. Het is ontworpen voor de wereld van een piloot die met klassieke propellervliegtuig vliegt. Deze fictieve wereld is wordt gekenmerkt door de barre omstandigheden en vrij intense werkzaamheden. PME Legend kleding wordt gemaakt voor deze avontuurlijke en veeleisende levensstijl. Gebouwd om lang mee te gaan, op maat gemaakt voor comfort.

Vanguard: is een merk voor de moderne man die houdt van origineel en karakteristiek vakmanschap. De Vanguard man vindt zijn uiterlijk belangrijk en houdt van comfortabele kleding. Ook kwaliteit is belangrijk. De stijl van Vanguard is gebaseerd op Engelse motorclubs die bekend staan om hun ruige mannelijkheid en drang naar vrijheid en avontuur. Vanguard vertaalt dit naar een ongedwongen urban look met veel denim. 

Cast Iron: wordt gemaakt voor een iets jonger mannelijk publiek. Ook de Cast Iron kleding is mannelijk, maar neigt iets meer naar casual. De jongeman is rebels, en dat zie je terug in het onderscheidende materiaalgebruik en de details. De Cast Iron collectie is elegant en tijdloos te noemen, en zal veel mannen aanspreken. Ook hier staat het merk garant voor kwaliteitskleding en rekent het op trouwe fans. 

Waar is de PME outlet?

Nederland kent aardig wat PME Legend winkels, maar slechts één enkele outlet. De outlet is te vinden aan de rand van de hoofdstad in koopcentrum Akerpoort. De outlet vind je dus in Amsterdam-Osdorp. Je kan de outlet makkelijk bereiken zowel met auto als met het openbaar vervoer.

Vanaf de snelweg A9 neem je de S106 in de richting van Osdorp. Je volgt deze weg voor vijf minuutjes en dan zie de outlet vanzelf aan je rechterhand verschijnen. Vanaf de het Centraal Station of Station Lelylaan neem je tram 17 richting Osdorp. Je stapt uit bij de Baden Powellweg en loopt dan in vijf minuutjes naar de outlet.

Wat betekent PME?

iet iedereen weet waar PME eigenlijk voor staat. Het is een afkorting voor Pall Mall Exports. Dat was de originele naam van het merk toen het werd opgericht in 1992. Maar omdat het merk ook buiten Nederland wilde verkopen, mocht het de naam Pall Mall niet gebruiken. Dat is namelijk een bekend Amerikaans sigaretten merk. Sinds zeker een jaar op tien kennen we het nu als PME Legends. 

PME Legends wordt niet alleen in Nederland verkocht. Het wordt ook steeds bekender in Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Vorig jaar is er een nieuwe flagship store van PME Legend geopend in Zürich en in Amsterdam. In Amsterdam is de PME store te vinden in de Leidsestraat.