Cars jeans voor dames

Een jeans, ofwel een spijkerbroek, is een kledingstuk wat je in iedere garderobekast tegen komt. Van je kindertijd tot op volwassen leeftijd draag je wel jeans. Een jeans is dan ook een van de meest verkochte kledingstukken ter wereld. Die eenvoudige denim broek blijkt namelijk nagenoeg onverslijtbaar. Tenminste, wanneer je een goede kwaliteit koopt. Gemiddeld verslijt je één jeans per jaar terwijl je er een aantal van in je kast hebt hangen. Dat maakt het dan ook tot één van de sterkste kledingstukken die je kunt aanschaffen. Reden te meer om een goede keuze te maken.

cars jeans voor dames

De nadelen van een goedkope jeans

We hebben het hier over Cars jeans. Dat is een merk jeans wat in de middenklasse valt op het gebied van de prijzen. Veel mensen kiezen voor een goedkopere jeans. Dat lijkt een leuke keuze maar in werkelijkheid valt dat erg tegen. Een goedkope jeans heeft namelijk nogal wat nadelen. Die maken het tot een kledingstuk wat je voor een lagere prijs koopt maar wat je ook binnen een paar maanden weer af moet danken. Een belangrijk nadeel is bijvoorbeeld het stiksel op de spijkerbroeken. Een enkele naad aan de binnenkant van je been zal geen stevig resultaat geven. Daarnaast wordt er vaak bespaard op het verfbad. De verf komt er snel vanaf tijdens het wassen en dat heeft nogal wat nadelen. Verder zal een goedkope jeans gemakkelijk de vorm verliezen onder het wassen. Tel hierbij op dat het maken van een jeans een aanslag op het milieu kan zijn omdat de denim speciaal moet worden gewassen bij de productie. Een goedkoop is dus eigenlijk een duurkoop.

Het belang van goede stiksels

Stiksels bij een jeans zijn van groot belang wanneer het gaat om de levensduur van jouw favoriete spijkerbroek. De stiksels aan de binnenkant van de pijp en aan de buitenkant van de pijp moeten dubbel zijn. Dat geeft meer stevigheid aan de broek waardoor je zeker weet dat deze minder snel zal gaan slijten op de stiksels. Daarnaast trekt het beter aan en zorgt het voor een mooier uiterlijk van de jeans. Wil je dus een goede jeans, kijk dan naar de stiksels en beoordeel zelf. Gemiddeld doe je met een broek met enkele stiksels 4 a 5 maanden tegenover een broek met dubbele stiksels. Die kan bij intensief gebruik wel een jaar of zelfs langer meegaan. Draag je meerdere spijkerbroeken dan kan een broek wel 4 tot 5 jaar meegaan.

Het belang van een goede wassing 

Jeans ondergaan een speciale wassing voor ze naar jou toe gaan. Een jeans kan wat zurig ruiken wanneer je deze net hebt gekocht. Dat komt dan doordat de laatste wassing met een scheut azijn is geweest. Dit heeft als voordeel dat de inkt beter zal hechten aan de jeans. Een dure broek waar ´een luchtje aan zit´ is dus in jouw voordeel. Het advies is altijd dat je jouw nieuwe jeans een keer wast voor het dragen. Al was het alleen maar om de geur uit de stof te halen. Een goede wassing geeft niet veel af in je was. Toch is het goed om spijkerbroeken de eerste keren apart te wassen. Een scheut azijn bij de was zorgt ervoor dat de verfstof niet te snel uit jouw spijkerbroek trekt tijdens het wassen.

Een goede vorm is wel zo prettig

Jeans van een goed merk zijn gemaakt van een A-kwaliteit materiaal. Dat zie je niet alleen terug aan de kleur en de stiksels maar ook aan de pasvorm. Een goede jeans zal na verloop van tijd lekkerder gaan zitten omdat deze meer mee vormt met jouw lichaam. Echter, een jeans zal ook vanzelf wat ‘uitlopen’ tijdens het dragen. Een broek waar een goedkope stretch doorheen zit verwerkt loopt meer uit dan een broek die van degelijker materiaal is gemaakt. Deze wat betere broek zal minder snel gaan lubberen waardoor die leuke snit in de broek beter behouden blijft. Immers: skinny moet ook inderdaad skinny blijven zitten terwijl bell-bottom alleen van onderen wijd moet blijven. Rek dus altijd bij het passen de stof een keer en kijk hoe lang het duurt voor de stof weer in het oorspronkelijke model terug zit.

Modieus en een goede kwaliteit

Cars jeans dames is het merk bij uitstek wat een modieuze keuze is terwijl de jeans voldoet aan alle eisen die we zojuist voor je omschreven. De broeken vallen onder het middensegment qua prijsklasse maar je krijgt er een topkwaliteit voor. Met één of twee van deze broeken blijf je combineren. De beste keuze die je kunt maken.